Service & onderhoud

Door de jarenlange ervaring van onze reparatie- en onderhoudsdienst zijn wij in staat u snel en adequaat te helpen bij storingen aan uw las- en snij-apparatuur. In de regel kunnen wij u in ons werkgebied binnen 24 uur van dienst zijn.

Keuren en preventief onderhoud.

Om uw apparatuur bedrijfszeker te laten functioneren adviseren wij u om minimaal 1 maal per jaar uw apparatuur preventief te laten onderhouden. Naast deze jaarlijkse onderhoudsbeurt kunnen wij uw lasapparatuur en electrische handgereedschappen keuren conform NEN 3140/ EN 60974-4. Na de keuring wordt er een rapport opgemaakt, welke u kunt downloaden op onze klanten portal.

Keuren en onderhoud van autogeen apparatuur.

Bij autogene techniek wordt er gebruik gemaakt van licht ontvlambaar gas en pure zuurstof. Beiden gevaarlijke stoffen die bedrijfsrisico's met zich mee brengen. Het is het aan te raden om uw autogene en gas-installaties jaarlijks of vaker te laten controleren. We controleren onder andere: branders, slangen, vlamdovers, reduceersystemen, koppelingen en leidingwerk. Met een druktest van het leidingsysteem kunnen we lekkages opsporen. Lekkage van gassen kunnen tot gevaarlijke situaties leiden en het weglekken van uw gassen kan een grote kostenpost zijn.

Verificatie volgens NEN-EN-IEC 60974-14.

Deze norm vervangt de NEN-EN 50504 (valideren/kalibreren) en wordt ingezet om er zeker van te zijn dat uw lasparameters betrouwbaar zijn. Hiervoor gebruiken onze
technische dienst medewerkers diverse meetapparatuur, welke jaarlijks gekalibreerd worden. Na een verificatie wordt er een rapport opgemaakt, welke u kunt downloaden op onze klanten portal.

Contact
We helpen je graag verder
Telefoon
077-4673444
Contactformulier
Thank you! Your submission has been received!
Oeps! er ging iets mis. Probeer het opnieuw of neem contact op.
Industrial Products Sevenum B.V.