Nieuw
Lassen MIG aluminium -| Tips & Trucs | EWM

https://www.youtube.com/watch?v=NxLMRqUOKkA

Lees het hele verhaal
Onze artikelen
Alle blog artikelen
Lassen MIG aluminium -| Tips & Trucs | EWM

Martin Weber van EWM

https://www.youtube.com/watch?v=NxLMRqUOKkA
Laslicht is gevaarlijk!

De belangrijkste gevaren van onbeschermde blootstelling aan laslicht zijn: lasogen, staar en een verbrande huid.
Wanneer een bedrijf veel te maken heeft met lassen

Wanneer een bedrijf veel te maken heeft met lassen in bijvoorbeeld de productie, reparaties, constructie of montage, kan het zijn dat zij een lascoördinator aanstellen om al dat met lassen te maken heeft binnen het bedrijf in goede banen te leiden. De functie van een lascoördinator wordt daarentegen niet altijd als zodanig omschreven.
Wat is certificeren?

Kwaliteit in lastechniek wordt gewaarborgd op meerdere niveaus:de lasser, de lasmethode en het bedrijf. Afhankelijk van product en toepassing, zijn er verschillende normen, met daaraan gekoppelde certificeringen. Hieruit volgen de lasser kwalificatie (LK), lastmethode kwalificatie (LMK) en bedrijfscertificering.
Industrial Products Sevenum B.V.

IPS BV is voorraadhouder van een groot programma MIG, Puls-Mig ,TIG, Plasma en Elektrode lasmachines en autogene las-en snijgereedschappen. Met daarnaast een compleet pakket lastoevoegmaterialen voor ferro- en non-ferro metalen.Onze reparatie/onderhoudsdienst is, door de jarenlange ervaring, op de hoogte van vele merken las en snijapparatuur en gewend om u snel en adequaat te helpen. Voor verhuur van MIG, TIG en elektrode lasmachines kunt u ook bij ons terecht.  

Industrial Products Sevenum B.V.